Nieuws07/02/2012

Share   

Authorised Dealers in Nederland

Balterio, een divisie van SA SPANOLUX NV introduceert een netwerk van Authorised Dealers in Nederland.

Balterio is een producent van hoogwaardige en innovatieve laminaatvloeren die exporteert naar niet minder dan 85 landen. Het volledige productieproces van boomstam tot afgewerkt product wordt gerealiseerd onder één dak in onze state of the art, verticaal geïntegreerde productiefaciliteit. Balterio staat voor stijl, kwaliteit en eenvoud.

Balterio is gekend voor zijn elegante, stijlvolle, rijke, innovatieve en modieuze laminaatvloeren. De designs volgen altijd de laatste interieurtrends.

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Balterio voldoet aan alle EPLF en CE normen. De productie is verticaal geïntegreerd en is ISO 9001, 14001 en 18001 gecertificeerd. Alle Balterio vloeren halen een A+ score voor VOC’s (= de beste score voor Vluchtige Organische Stoffen).

Verder bieden wij de ultieme eenvoud in onderhoud en installatie. Onze kliksystemen CXP® en DXP® garanderen een snelle en feilloze installatie. Het nieuwe en innovatie PXP ®-systeem is een eigen ontwikkeling van Balterio en werd in januari 2012 bekroond als ‘Top Innovatie’ op Domotex, de wereldvakbeurs in Hannover.

Balterio is ervan overtuigd, als innovatieve producent van premium laminaatvloeren, dat de consument verzekerd moet zijn van premium service en vakmanschap zowel voor, tijdens als na de aankoop van een Balterio vloer. De kwaliteit die wij uitstralen in onze brochures, website en vloeren moet overeenkomen met de ervaring/beleving van de consument wanneer hij/zij een Balterio-verkooppunt bezoekt.

Om dezelfde premium service, hoogwaardige uitstraling en duurzame kwaliteit te verzekeren aan de consument gaat op 7 februari 2012 ons Authorised Dealernetwerk van start in Nederland.

Interactieve point-of-sale, een volwaardige presentatie en instore communicatie via een fysiek winkelpunt met kwaliteitsvolle en duurzame uitstraling zijn voorwaarden die wij aan onze dealers hebben gesteld. Alleen op deze manier kan de eindgebruiker het Balterio laminaat zien, voelen, beoordelen en beleven om zo tot de juiste keuze te komen. Iedere dealer heeft het meest actuele Balterio-productaanbod staan.

De eindgebruiker houdt van eenduidigheid en transparantie. Dat leidt tot vertrouwen en veiligheid voor de consument. Onze Authorised Dealers hanteren dezelfde handelsnaam in alle verkoopkanalen waarin zij actief zijn. Zij staan garant voor kwalitatief advies wat betreft plaatsing en service.

Ook na aankoop en/of plaatsing van het Balterio laminaat, wenst de eindgebruiker in dialoog te kunnen blijven met het Balterio-verkooppunt of Balterio zelf. In deze tijd van sociale media hopen wij dat onze klanten als echte ambassadeurs dienen voor het merk Balterio. Wij streven naar een systeem waarin de aankoop van een Balterio vloer garant staat voor een tevreden consument. Om dit te waarborgen bieden onze geselecteerde dealers: een snelle levering, correcte opvolging, snelle en eenduidige communicatie en een goede aftersales afdeling.

Vanaf 7/02/2012 wordt het Balterio-merk in Nederland enkel nog verkocht via onze Balterio Authorised Dealers. Samen met Balterio zullen deze Authorised Dealers de Balterio-laminaatvloeren professioneel afzetten op de Nederlandse markt.

Ander Nieuws