Nieuws13/06/2012

Share   

De toon is mat!


De materialen van nu zijn eerlijk, nostalgisch en authentiek: beton, porselein, metaal, hout, koper, geolied leder, matte steen. De toon is mat, mat en nog eens mat. Overal zien we matte structuren opduiken: in lakken voor auto’s (mat zwart bvb.), in verfkleuren, in afwerking van meubels, in make-up met matte lipstiften, in computers, enz.

Ook in de brede collectie van Balterio laminaatvloeren vinden we heel wat decoren met een matte afwerking. Butterscotch Iep, Dakota Iep en Amber Iep in de collectie Xperienceplus hebben niet alleen een matte afwerking, maar ook de nieuwe 3D-Wood Effect structuur. Deze structuur geeft de vloer een dimensionele matte uitstraling en benadrukt het natuurlijk reliëf van de houtnerven. Een elegante 2-zijdige V-groef werkt de planken met klasse af. Het nieuwe PressXpress® [PXP] legsysteem op Xperienceplus zorgt bovendien voor een supersnelle plaatsing: de vloerplanelen op hun plaats ‘drukken’ met de uiteinden tegen elkaar is het enige wat u nog moet doen. Ontdek Xperienceplus hier.

Bent u op zoek naar een modieuze matte vloer tegen een eerlijke prijs, dan is Dolce de perfecte keuze. De decoren Oude grijze eik en Fossiel eik brengen authenticiteit en karakter in een matte afwerking in uw interieur. Elke noot en houtnerf kan u voelen en zien dankzij de True-to-Nature Touch technologie van Balterio. Ontdek Dolce hier.

Met Dolce en Xperienceplus haalt u een laminaatvloer in huis die niet van echt parket is te onderscheiden!

Ander Nieuws